میترا جلالی يكشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۵:۰۰

مواد لازم:

2 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، که از طول به دو نیم شده

نمک دریایی و فلفل

پودر سیر

ربع فنجان پنیر چدار، رنده شده

4 برش فلفل کبابی

8 برگ اسفناج تازه و ریز

نیم فنجان پودر سوخاری ایتالیایی

آب یک عدد لیمو

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

 

سینه مرغ را اینگونه منفجر کنید!

 

دستور تهیه:

فر را بگذارید در دمای 450 درجه فارنهایت داغ شود. به ظرف فر اسپری بزنید تا چرب شود.

هر سینه مرغ را از طول به دو نیم کنید. هر چهار تکه را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با کاغذ روغنی بپوشانید. با گوشتکوب آن ها را آنقدر بکوبید تا ضخامت آنها نیم سانت شود.

حالا به تکه های مرغ نمک دریایی و فلفل و پودر سیر بزنید تا مزه بگیرند. بعد پنیر رنده شده را در مرکز هر تکه بریزید و رویش فلفل خرده شده کبابی و دو برگ اسفناج بگذارید. حالا با دقت هر تکه مرغ را محکم بپیچید و رو به پایین در بشقابی بگذارید.

پودر سوخاری را در بشقابی بریزید. سپس آب لیمو، روغن زیتون، نمک دریایی و فلفل را در کاسه ای مخلوط کنید.

مرغ ها را در مخلوط آب لیمو فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید تا لایه ای از پودر سوخاری کل آن را بگیرد. حالا تکه ها مرغ را در ظرف فر بگذارید و در فر قرار دهید تا نیم ساعت بپزند و طلایی شوند.

سپس آنها را از فر درآوری و برش بزنید و سرو کنید.

 



شارژ سریع موبایل