نازنین نظریان جامی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰

مانیکوتی نوعی پاستای ایتالیایی به شکل لوله های بزرگ است که داخل آن را پر از پنیر، گوجه و ... می کنند. مانیکوتی به معنای "آستین کوتاه" است.

 

مواد لازم:

•    8 عدد پاستای مانیکوتی نپخته

•    340 گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون

•    1 عدد پیاز متوسط، خرد شده (حدود نیم فنجان)

•    نیم قاشق چایخوری سیر و نمک

•    1 بسته ماست بدون چربی ساده

•    یک و نیم فنجان بروکلی خرد شده

•    یک و نیم فنجان پنیر موزارلا، رنده شده

•    1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

•    1 بسته 400 گرمی سس پاستا با طعم گوجه

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم شود. ظرف فر را با اسپری آشپزی چرب کنید.

2. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. در ماهیتابه ای، بوقلمون، پیاز و سیر و نمک را روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه بپزید و دائماً هم بزنید تا گوشت دیگر صورتی رنگ نباشد. سپس از روی حرارت بردارید و ماست، بروکلی، نیم فنجان پنیر و ادویه ایتالیایی را اضافه کنید.

3. نیم فنجان سس پاستا را در ظرف فر بریزید و پخش کنید. با قاشق از مخلوط گوشت داخل پاستاها بریزید و در ظرف فر بچینید. بقیه سس را روی پاستاها بریزید. روی ظرف را فویل بکشید و حدود 25 دقیقه در فر بگذارید تا داغ و حبابدار شوند. بقیه پنیر را روی آن بپاشید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.



شارژ سریع موبایل