نازنین نظریان جامی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰

آماده کردن مواد این غذا 10 دقیقه طول می کشد و حدود 20 تا 25 دقیقه برای پخت آن زمان لازم است. این غذا استفاده خوبی از سبزیجات فصل می کند و شام خوشمزه ای خواهد بود.
 

مواد لازم:
 

  • 350 گرم کدوگردویی و سیب زمینی، خرد شده
  • 1 عدد پیاز، ریز ریز شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 عدد تخم مرغ، زده شده
  • 100 گرم فتا، خرد شده
  • یک دسته جعفری تازه، خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری تخم کاج بو داده
  • کاهو یا سبزیجات سبز برای سرو کردن


دستور تهیه:

1. گریل را بگذارید در دمای متوسط داغ شود. سیب زمینی و کدوگردویی خرد شده را در قابلمه ای از آب جوش بریزید و حدود 5 تا 6 دقیقه نیمجوش کنید تا نرم شوند، سپس آب آنها را بگیرید.

2. در این حین، پیاز را در ماهیتابه کوچکی، روی شعله متوسط با روغن زیتون حدود 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس کدوگردویی ها و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و شعله را بیشتر کنید تا حدود 2 دقیقه سرخ شوند و تقریباً طلایی شوند. سپس تخم مرغ زده شده، فتا، جعفری و تخم کاج را اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه بپزید تا زیر تورتیلا طلایی شود. برای چک کردن زیر آن از کفگیر استفاده کنید.

3. حالا آن را در گریل بگذارید تا 5 تا 10 دقیقه بپزد و روی آن هم طلایی شود. حالا آن را روی تخته آشپزخانه بگذارید و برش بزنید. سپس با کاهو یا سبزیجات سرو کنید.



شارژ سریع موبایل