امین شجاعی شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰

مواد لازم برای 4 نفر

2  عدد سینه مرغ

1 عدد پیاز

2 ق س جعفری خردشده

1 عدد  تخم‌مرغ

1 ق س گردوی خردشده

1 ق س  پیازداغ

2 ق س رب گوجه‌فرنگی

نمک، زردچوبه وفلفل به‌اندازه لازم

روغن زیتون به میزان لازم


طرز تهیه:

1. سینه مرغ را چرخ کنید.

2. مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خردشدهم خلوط‌کنید.

3. تخم‌مرغ ، نمک ،  زردچوبه و فلفل رابه مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهیدتا مواد خوب به خورد هم بروند.

4. حالا در قابلمه‌ای مناسب 4 لیوان آب بریزید.رب گوجه‌فرنگی و روغن‌زیتون و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

5. حالا از موادتان اندازه یک گردو بردارید و کف دستتان پهن کنید و روی آن گردو و پیازداغ بریزید و بعد آن را گلوله کنید و درون آب در حال جوش بیندازید.

6. بعد از 10 دقیقه حرارت را کم کنید و بگذارید کوفته‌ها برای 40 دقیقه خوب بپزند و جا بیفتند.

نکته

- از ترخون و مرزه می‌توانید برای طعم دار کردن کوفته استفاده کنید.

- برای داخل کوفته از برگه زردآلو و آلو هم می‌توانید استفاده کنید.



شارژ سریع موبایل