سمیه قاسمی شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰

مواد لازم:

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

ماست: 120 گرم

روغن: 100 گرم

آرد: به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد؛ حدودا 160 گرم

بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری

پودر بادام: 250 گرم

پودر شکر: 100 گرم

پودر هل: یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع: دو قاشق سوپ‌خوری


روش تهیه:

1. برای تهیه خمیر ابتدا روغن جامد، ماست، ‌بیکینگ‌پودر و زرده تخم‌مرغ را مخلوط کرده و آرد را به‌تدریج به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مایه خمیر شود؛ به طوری که به دست نچسبد. نباید خمیر خیلی هم سفت شود.

2.خمیر را در کیسه‌ای نایلونی می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم در دمای محیط یک تا دو ساعت استراحت کند. برای مواد داخلی قطاب پودربادام، پودرقند، پودرهل و روغن مایع را داخل کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

3. خمیر را به قطر نیم‌سانتی‌متر باز می‌کنیم با کاتر گرد به قطر چهار تا پنج سانتی‌متر خمیر را کاتر می‌زنیم. سپس یک قاشق چای‌خوری از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را گرد می‌پیچیم. اطراف خمیر را کاملا جمع می‌کنیم و آن را در دست گلوله می‌کنیم. این روش درست کردن قطاب به شکل قطاب یزدی است.

4. پس از اینکه تمام خمیر را به شکل گلوله‌هایی که میان آنها مواد بادامی گذاشته‌ایم درآوردیم آنها را داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.

5. پس از سرخ شدن، قطاب‌ها را روی دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. وقتی کاملا سرد شدند آن را داخل پودر قندی که با پودر هل مخلوط کرده‌ایم، می‌غلتانیم.



شارژ سریع موبایل