مهدی خاکپور يكشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰

مصرف دمکرده و تنطور و اسانس گشنیز برای تشنج و رفع خستگی و اعصاب مفید و موثر است.

 

تشنج و درمان آن در طب سنتی

 

طریقه مصرف دمکرده گشنیز این است که باید یک قاشق قهوه خوری از تخم گشنیز را در یک فنجان آب داغ، ده دقیقه دم کنند و بعد از هر غذا آنرا بنوشید. تنطور گشنیز را داروخانه ها دارند که ده تا بیست قطره از آنرا در آب می ریزند و می خورند. اسانس گشنیز را به مقدار سه قطره روی یک حبه قند ریخته و سه یا چهار بار در روز بعد از صرف غذا مصرف می کنند.

شبدر ضد تشنج است.

وقتی تشنجات عضلانی یا عصبی در بدن ظاهر گردد باید از شبدر کمک گرفت.

نعنا سبز در رفع دل به هم خوردگی های تشنجی و تشنجات عصبی مفید است.

سوسنبر ضد تشنج است. مقدار مصرف آن ده تا بیست و پنج گرم در یک لیتر آب جوش است.

شاه پسند طبی ضد تشنج است. دمکرده آن سی تا چهل گرم در یک لیتر آب است که باید ده دقیقه جوشانده شود.

 

تشنج و درمان آن در طب سنتی

 

زیرفون ضد تشنج است. جوشانده اش به مقدار ده گرم در یک لیتر آب تهیه می شود دم کرده گل زیرفون به مقدار پانزده تا سی گرم در یک لیتر آب هم، ضد تشنج اعصاب است.

همچنین دم کرده یا جوشانده این گیاهان برای رفع تشنج مصرف می شود.

سنبل ختائی، سرخ ولیک، زعفران، بابونه، آویشن، آویشن کوهی، انقورزه، انیسون، اسطوخودوس، مریم گلی، فرنجمشگ (برای تشنج معرق) ، میوه گلپر.                                               



شارژ سریع موبایل